Χειροκροτήστε τον

Καλημέρα σας. Σας μιλάει ο αυτόματος τηλεφωνητής. Πείτε ότι νομίζετε. Σε όλα θα εισπράξετε ένα ΝΑΙ και αν είσαστε καλά παιδάκια μπορεί να συναντήσετε και τα στρουμφάκια.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν οι Εφτά Νάνοι, οι οποίοι γουστάρανε απεγνωσμένα εκείνη τη Χιονάτη, η οποία όμως έβλεπε κρυφά τον Κακό Λύκο. Ο Superman, αηδιασμένος από την χυδαία αυτή συνένωση, συνωμότησε με το Batman για πρώτη φορά και αποφάσισαν σε συνεργασία με τα τρία γουρουνάκια την απάγωγή της Σταχτοπούτας, συζύγου του Κακού Λύκου, ώς αντίποινα. Το σχέδιο έφτασε στ’ αυτιά των Εφτά οι οποίοι αμέσως προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Superman όμως δεν καλόβλεπε τη συμμετοχή των Νάνων, αφού σκόπευε να κρατήσει τη Σταχτοπούτα και ποτέ να μην την ανταλλάξει για τη Χιονάτη. Ανήμπορος όμως να καλύψει τα κίνητρά του αναγκάστηκε να αποδεχτεί τη βοήθεια των Νάνων.

Το σχέδιο εκτελέστηκε με μεγάλη ακρίβεια και οι Νάνοι περίμεναν στο ποτάμι, όπως είχαν συμφωνήσει, με βάρκα αρκετά μεγάλη να κουβαλήσει τη Σταχτοπούτα και αυτούς, αφού κανείς δεν εμπιστεύτανε το λάφυρο στον άλλο. Όσο όμως αυτοί περίμεναν ο Superman είχε ήδη πετάξει στο βόρειο πόλο με την καλή του η οποία δεν είχε ακόμη καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο Κακός Λύκος έγινε έξαλλος με τα νέα και ορκίστηκε εκδίκηση για την προσβολή που του φύλαγε ο επί χρόνια σύμμαχός του. Ανήμπορος όπως ήταν όμως να τον πλήξει άμεσα αποφάσισε να χτυπήσει τους συμμάχους του. Τα τρία γουρουνάκια έτρεχαν να σωθούν για πολύ καιρό μέχρι ν’ αφήσει ο Superman τη θαλπωρή που με την απειλή βίας αγόραζε από τη Σταχτοπούτα. Όταν όμως στάθηκε αντιμέτωπος με το Λύκο, στάθηκε αντιμέτωπος και με μία έκπληξη. Ο Λύκος είχε σύμμαχο ανίκητο μαζί του. Και μέχρι να το καταλάβει τα μάτια του είχαν καρφωθεί στα μάτια του πρίγκηπα και ήταν ανήμπορος να λοξοκοιτάξει. Σιγά σιγά βυθίστηκε στη γοητεία του και όταν ο πρίγκηπας πια έπαψε τα μάγια του, ο Superman είχε γίνει ένα με το πάτωμα.

Από τότε σέρνεται στα πεζοδρόμια σαν το πρεζάκι και παρακαλάει για λίγη συμπόνια. Όσο για το φίλο του το Batman, αυτός έλαβε τη χάρη του πρίγκηπα, ο οποίος ευλόγησε το γάμο του Λύκου και της Χιονάτης και στο γλέντι φάγανε τα τρία γουρουνάκια.

Ο πρίγκηπας τότε έφυγε κατά τη Δύση και λέγεται ότι ακόμα και σήμερα είναι ζωνατνός σε κάποια γωνιά του κόσμου και σώζει τους άμοιρους και τους κατατρεγμένους από κάθε λογής συμφορά.

Το όνομα αυτού. Αντώνης Σαμαράς. Χειροκροτήστε τον.

αν αυτό έγραφε το προεκλογικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε. Και τώρα σίγουρα θα συναντήσετε και τα στρουμφάκια…

Advertisements

Leave a comment

Filed under Cre8ive Interest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s